Jakten har börjat på ALLVAR

De som tror att ensamstående mammors sexlust försvinner när de är singlar kan ju lika bra sluta läsa detta direkt eller kanske fortsätta läsa och se om ni kan tänka er in i vår situation. Först har man barnen att tänka på och man skall ge dem en bra uppväxt, finnas till när de behöver hjälp och tröst.

Men vem fan tröstar mamman när barnen sussar gott i soffan och ens hjärna går på högvarv. Hade inte velat göra något annat än att skriva min mailadress till alla kåta män och få sig ett rejält skjut någon gång i veckan. Visst saknar man det där förhållandet med en trygg famn och diverse mysiga middagar osv. Man vill liksom både äta kakan och ha den kvar.

I Sverige finsn det många singlar och alla klagar på att de vill ha ett förhållande blablabla, men när det kommer till kritan så är alla människor så fruktansvärt egotrippade. Partnern de letar efter skall vara bystig, smal och lång svallande hår. Medans de själv kan se ut på diverse olika sätt. Allt handlar om att finna den man känner attraktion till. Jag själv har inget ideal egentligen men killen behöver ju inte väga över 3 siffrigt ialalfall *Beroende på muskler os.v såklart*

Allt handlar om att hitta en man som man kan känna trygghet med, känna uppskattning av och som man vill visa upp hela världen för.

Denna bloggen handlar om just denna utmaningen.

Denna mamman är ute på fältet och kommer att ge er diverse smarrigheter!!!

Kommentarer
Postat av: Robin

e du het då? ^^

2008-12-12 @ 15:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0